Hieronnan ja lääketieteellisen laserin  yhdistelmähoito  

Yhdistelmähoito on tehokkain hoitomuoto nopeuttamaan kehon paranemisprosessia.
Laserhoito lievittää kipuja vaikuttamalla noin 4 cm syvyyteen elvyttäen soluja. Hieronnalla käsitellään lihaksia oireiden vaatimalla tavalla. Hoito tehdään asiakkaan tuntemuksia huomioiden ja asiantuntevasti, parasta lopputulosta tavoitellen.


Urheiluhieronta

Hoito on tärkeä osa lihashuoltoa. Hieronnalla voidaan ehkäistä urheiluvammoja sekä auttaa lihaksia palautumaan urheilusuorituksista. Hieronnassa huomioidaan yksilöllisesti urheilijan harrastaman lajin erityisvaatimukset, kuormitus sekä harjoitteluvaiheet.


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa, lievittää kipuja ja auttaa lihaksia palautumaan. Lisäksi hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronnasta on apua myös PMS-oireisiin, masennukseen, päänsäryn lievitykseen, lihaskunnon ylläpitoon sekä työperäisten vaivojen ehkäisyyn.


Intialainen päähieronta

Hieronta on rentouttava hoitokäsittely, joka auttaa lievittämään lihasjännitystä ja vähentämään stressiä. Käsittely koostuu niska-hartia- ja päänalueen hieronnasta sekä korvien ja kasvojen käsittelystä. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää lymfa- ja verenkiertoa, elvyttää solujen hapensaantia sekä poistaa kuona-aineita. Hoidon on todettu auttavan myös unettomuuteen sekä ahdistukseen.

Perinteistä intialaista päähierontaa olen muunnellut ja tehostanut seuraavasti: 
Hoito aloitetaan hieromalla lapoja, hartioita, niskaa sekä päätä asiakkaan maatessa vatsallaan. Kasvot ja korvat käsitellään selinmakuulla.  Hoidon aikana on mahdollista rentoutua rauhallista musiikkia kuunnellen.

Intialainen päähieronta on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja on myös esimerkiksi erinomainen lahjaidea.


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on sananmukaisesti hierontaa lämpimillä kivillä. Lämmitetyt kivet vievät lämpöä syvälle lihaksiin, rentouttaen sekä mielen että kehon. Lämpö ja kivien hierova vaikutus tehostavat aineenvaihduntaa, vilkastuttavat verenkiertoa sekä vähentävät lihasjännitteitä ja -kireyksiä.

Kuumakivihieronta on myös hyvä lahjaidea.
Yhteystiedot

Laserin Etcetera

Hirsalantie 11

02420 Jorvas

050 4100 500

wonne@laserin.fi

Ota yhteyttä

Kysy palveluistani, jätä yhteydenottopyyntö tai anna palautetta. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laser In
Kirkkotori 2
02400 Kirkkonummi

Y-tunnus: 19749062
Puh: +358103200460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laser In:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.