Hyvinvointia ja kauneutta

Hieronta Kirkkonummella

Laser In tarjoaa klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Tarvitsitpa apua lihashuoltoon, niskakipuihin tai halusit vain rentoutua, niin olet lämpimästi tervetullut vastaanotollemme. Viihtyisät hoitotilamme sijaitsevat mainiolla paikalla Kirkkonummella.

Klassinen hieronta

Haluaisitko rentoutua? Kärsitkö selkäkivuista tai rasittuneista lihaksista? Klassinen hieronta auttaa rentoutumaan, lievittää kipuja ja auttaa lihaksia palautumaan. Lisäksi hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronnasta on apua myös PMS-oireisiin ja masennukseen, päänsäryn lievitykseen, lihaskunnon ylläpitoon sekä työperäisten vaivojen ehkäisyyn.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on tärkeä osa lihashuoltoa. Hieronnalla voidaan ehkäistä urheiluvammoja sekä auttaa lihaksia palautumaan urheilusuorituksista. Hieronnassa huomioidaan yksilöllisesti urheilijan harrastaman lajin erityisvaatimukset, kuormitus sekä harjoitteluvaiheet.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Laser In

Kirkkotori 2

02400 Kirkkonummi

050 4100 500

wonne@laserin.fi

Ota meihin yhteyttä

Kysy palveluistamme, jätä yhteydenottopyyntö tai anna palautetta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laser In
Kirkkotori 2
02400 Kirkkonummi

Y-tunnus: 19749062
Puh: +358103200460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laser In:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.